Snart er det dags for møtet!

Hallo i luken der :) 

I dag er det mandag og vi har startet på en helt ny og ubrukt uke. Uken til barna har startet med skoledag etter en koselig helg. Mannen min har dratt til jobben, og nå er det fem skoledager og fem arbeidsdager på barna og min mann før det blir helg igjen. Selv er jeg for tiden hjemmeværende, så for meg blir dagene veldig like. Denne uken blir det litt annerledes enn ellers, ettersom jeg må på møte med barnevernet. Ellers har jeg besøk av min kjære mor, og hun har vært her siden påskeferien. Hun reiser antageligvis hjem til seg selv denne uken. Det blir trist når mamma drar, men vi møtes forhåpentligvis igjen i Juni. Jeg tar da antageligvis tar med meg barn og hunder og kjører til Trøndelag. Min samboer starter ikke ferien før i Juli, så da blir han hjemme for å ta seg av våre to katter. 

Jeg og moren min dro en tur til Oslo lørdagskvelden. Puben vi havnet på hadde fått nye eiere og den var langt i fra slik den hadde vært tidligere. Det var nå pianobar nede og discotek i andre etasjen. Lite folk var det også. Det var rett og slett kjedelig der på Ivars Kro. Endelig møtte jeg noen jeg kjente som kunne fortelle meg at det var mye mer liv lengre opp i gaten. Moren min og jeg havnet til slutt på Andys Pub, og der var det virkelig en del folk, levende musikk, og liv. Ivars Kro hadde på en måte flyttet dit ( om dere forstår hva jeg mener). 

Vi kom oss hjem på morgenkvisten, og la oss til å sove med en gang. Dagen etter (i går), var det å starte bilen for å dra å handle på Nordbysenteret i Sverige. Endelig var vi ikke fylle syke, så det gikk helt fint. Både moren min og jeg overlevde harryturen. Det ble tidlig kveld på oss i går da vi la oss rundt klokken 22.00. 

Jeg tenkte at jeg skulle ha minst et innlegg hver dag, men det er ikke så lett å få til. Så jeg får skrive når jeg har tid. 

Jeg gruer meg litt til møtet med barnevernet på onsdag, og jeg synes dette er noe unødvendig tull fra skolen sin side. Jeg er nå litt engstelig for at de ordener en sak, ettersom det har vært flere bekymringsmeldinger tidligere på bare det siste året. Jeg får ta det som det kommer. Jeg vet meget godt at barnevernet ikke kommer til å ta fra oss barna, men de møtene vil uansett bli en påkjenning for meg. Kanskje blir det heller ingen sak, ettersom vi har to henlagte undersøkelsessaker bak oss det siste året. Jeg krysser fingrene og håper at det kun blir med undersøkelse også denne gangen. 

Ettersom det i dag er starten på en ny uke, så passer det god inn at jeg ønsker dere alle en koselig mandag og ei fin uke :) 

Legger ved et bilde av min kjære Nicko som nå er 2 år gammel. Jeg har hatt han siden han var 8 uker. Er han ikke nydelig? 

 

6 kommentarer

Så den puben var ikke noe stas mer den nei, enda godt det var en koselig en rett ved da - så ble det en fin kveld likevel :-)) Krysser labbene med deg med tanke på onsdag, kan ikke skjønne annet enn at det skal gå bra. Kanskje de kan prøve å dytte ballen mer bokstavelig og hardt tilbake dit den kom fra?! Men systemene er ikke enkle i dag, nærmest ikke dor folk i det hele tatt. Men roboter har vi aldri vært, og ingen av oss passer mellom to permer. Håper det beste med deg :-)) Nydelig hund. Vi har en toåring vi også ;-) Ha en finfin dag videre :-))

Jernbanefrua..: Uff! Nei det var langt i fra det samme som sist jeg var ser- 5 august 2017. Da betalte jeg også 64 kr for en halvliter. Nå kostet en halvliter 82 kr. Det var heller ikke særlig med folk, og stemningen var litt tam. På Andys Pub i Grønland hadde de startet en ny "Ivars", og der var det liv skal jeg si deg. Jeg vet ikke hva jeg betalte for halvliteren der, men koselig og livete var det. Det er greit at de ikke kler av seg og danser på bordene, men det er gøy at det er litt liv når man går ut. Ellers kunne man like godt sittet hjemme.......

Ønsker deg en fin dag i dag <3

kaosverden89: Tusen takk, det samme til deg :)

Karina Tronsen: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar