Nei takk til barnevernet på lasset!

God morgen til dere alle vakre skapninger. 

I dag startet dagen tidlig, ettersom jeg våknet klokken 06.30. Men det er godt å ha god tid på morningen. Jeg hater stress. Og særlig når jeg nettopp har slått opp øynene. 

Jeg er vekkerklokken til barna i huset her, og da er jeg er avhengig av å våkne til riktig tid. Jeg går 110% prosent inn for at barna skal komme tidsnok til skolen. Skolen skal ikke få noe å sette fingeren på ang. mine barn. Skolen har nå gjort nok skade som det er. Dessverre for dem så har de ingenting å "ta oss på". Dette virker som det plager dem veldig, ettersom de sender melding til barnevernet for "filleting" som vår sønn har gjort. Guttestreker! 

Jeg skal ha første møtet med barnevernet i ny undersøkelsessak nå i morgen. Jeg begynner å bli kjent på det kontoret nå, ettersom jeg har to henlagte saker bak meg det siste året. Jeg er meget lei, men jeg skal komme meg igjennom denne undersøkelsen også. 

Jeg kommer til å ta ut barna fra skolen. De skal få gå ferdig dette året, så starter vi på en ny plass, For vi orker ikke dette lengre, ettersom vår sønn er utestengt fra de andre barna i klassen. Om vi ikke får solgt eneboligen vår, så kommer vi til å leie oss leilighet eller hus, frem til vi får solgt og kjøpt noe annet. 

Meningen før jeg fikk melding fra barnevernet var at jeg skulle ta med meg barna å flytte hjem til moren min. Dette på grunnlag av vår sønn sin situasjon på skolen. Han har ikke særlig med venner, og han blir utestengt også i fritiden. Våre barn få starte skole i den bygda. Så dukket det opp en bekymringsmelding i postkassen!  Ettersom jeg nå vet at barnevernet følger med på lasset, så holder vi oss i ro til sommerferien starter. Jeg skal få grønt lys fra barnevernet før jeg rikker meg. For jeg orker ikke å starte på ny plass med de hengende over meg. Det vil ødelegge mye for både barna og oss på det nye stedet vi flytter. 

I morgen er det bare å bite tennene sammen og møte opp til avtalt tid. Personlig så mener jeg at barnevernet heller skulle brukt ressursene sine der de virkelig trengs. 

En liten vannflaske med vann og pepper kan gjøre stor skade. 

 

 

6 kommentarer

kaosverden89: Takk. eg ønsker deg en fin fin dag <3

Krysser armer og bein for dere i morgen, men regner med at dette blir en formalitet, kanskje greit å snakke litt likevel om tanker og planer :-) Veldig greit å ha dem på lag siden de er på lasset som du sier <3 Ha en herlig dag :-)

Jernbanefrua..: Jeg synes ikke dette er geit i heletatt. Men jeg må igjennom det. Jeg skal ikke motarbeide barnevernet, men jeg er ikke så veldig begeistret for å dem i mitt liv. Man må bare gjøre det beste og samarbeide med den etaten. Jeg gelder meg til saken blir henlagt. og håper da at det er fred og få. Vi kommer til å flytte til annen kommune dette året, og da regner jeg med at det vil bedre å få puste.
Håper du har en koselig dag <3

Lykke, lykke til i morgen <3 <3 <3 Dette må gå deres vei!

Jeg kjenner jeg blir provosert og kjempesint på skolen som gjør dette mot dere. Det er skolen som burde blitt anmeldt fordi de ikke har gjort jobben i å forhindre at sønnen deres blir mobbet! Nettopp det er klandreverdig så til de grader!

Stå på og kjempe for rettferdigheten <3

Ønsker deg en kjempefin og god kveld <3 :)

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

Toril sin hverdag med musikken: Jeg så ikke dette før nå. Beklager så masse. Vi kjemper virkelig for rettferdigheten, da vi vet at dette er helt feil. Jeg håper og tror at jeg også denne gangen får barnevernet på min side :) Tusen takk for fin kommentar <3

Skriv en ny kommentar